Odense med trægulve der trænger til en opfriskning

Odense er byen med mange smukke trægulve. Som en oase ikke langt fra store ege skove på midtfyn. Eg og egetræ præger trægulve på hele Fyn og især i Odense. Disse trægulve kan friskes op med en gulvafslibning eller måske en gulvafhøvling.

Din gulvmand i Odense

At arbejde for et gulvfirma i Odense og være gulvmand stiller store krav til helbred, indsigt og faglig viden. Gulvafslibning er et fag i sig selv som bedst udføres af en fagmand, en gulvmand med erfaring og mange års ekspertise. Gulvrenovering, gulvbearbejdning, gulvopgaver og gulvarbejde af forskellig slags, er vores specialitet.

“Odense med de mange gulve kan med fordel gøre brug af vores lokal viden og mange års erfaring.”

Gulvafslibning Odense

Gulvafslibning odense fyn med gulvbehandling. Olie, lak, lud og sæbe. Fåborg og Svendborg samt hele fyn. Den lokale gulvspecialistGør-et-selv gulvafslibning kan udføres ved en ganske almindelig gulvsliberleje. Her er det muligt hos den lokale malerforretning eller byggemarked at leje en gulvslibemaskine. Udlejning af gulvslibere er forskellig fra de omtalte udlejere, men de fleste steder får man en ekstra instruktion samt vejledning i hvordan et gulvarbejde gribes an. En gulvsliber og gulvslibemaskine som lejes fra et byggemarked er en letvægts model som skal kunne være i bagagerummet på kundens bil. Den vejer typisk 28 kilo hvor en professionel gulvslibemaskine vejer 72 kg. Forskellen i vægt og tyngde gør også forskellen i kvaliteten på det udførte gulvarbejde. Afslibningen blive betydelig mere intens med den tunge vægt samt naturligvis også mere ensartet.

NOTE: Det skal dog slås fast,  at en gulvudlejnings maskine ikke er anvendelig, for det er den skam såfremt den er vedligeholdt korrekt.

Gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskiner

Man skal have for øje at udlejnings maskiner til gulvafslibning altid er i ukyndiges hænder, og dermed er en misligeholdelse normalt hvorfor et justerings tjek må udføres efter enhver udlejning. Dette sker desværre ikke altid hvorfor mange udlejnings maskiner har en skæv valse, hvilket gør at et trægulv ikke kan afslibes korrekt. Det er naturligvis en stor frustration for gør-det-selv gulvslibere, at trægulve ikke kan afslibes på den rette måde så man får et ordentlig resultat. Derfor bliver vi ofte kontaktet af, dybt ulykkelige, gulvfolk som har været igang med et stykke gulvarbejde og givet op halvejs. Det ser vi ofte ved gør-det-selv gulvarbejde hvor gulvslibemaskinen simpelthen ikke har været justeret og indstillet korrekt, med deraf fatale følger for gulvet.

Gulvafslibning på hele Fyn

Uanset om du bor i Svendborg, Fåborg eller andre steder på Fyn, er vi ikke mere end et telefonkald væk. Afslibning og afhøvling af trægulve, eller måske en stor og gennemgribende gulvrenovering. Kontakt os gerne for en snak om dine trægulve i Odense og på Fyn.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes