Gulvstil – Trends og mode indenfor gulvbehandling

Gulvstil er en del af den nye trend og mode indenfor indretning af boliger og deres gulve. Hvordan finder man den rette gulvstil? Den er naturligvis individuel fra person til person og bruger af trægulvet. Her skal man ikke kun se på det visuelle men i højt grad det funktionelle så der bliver en naturlig harmoni i forvaltningen af gulvmaterialet så det vil leve op til de krav som brugeren. Det er i høj grad et spørgsmål om personlig stil samt det at have et gulv som passer indenfor hjemmets fire vægge.

Gulvmode og gulvstil

Gulvstil - Nyt trægulv med en gammel patina. Det ligner nærmest et gammelt håndskrabet trægulvDet er hvilke krav der stilles til gulvet, herunder slidstyrke samt familiens mulighed for at rengøre, pleje og vedligeholde boligens gulv. Og det er en af de ting man skal gøre op med sig selv, om hvor mange ressourcer man ønsker at lægge i rengøringen af sit trægulv. Endvidere har det visuelle naturligvis også betydning og derfor skal man om muligt gøre op med sig selv hvordan man ønsker at trægulvet tager sig ud. Det kan være med hensyn til:

  • Farve
  • Struktur
  • Glans
  • Overflade
  • Andre ting

Det er også et spørgsmål om selve dimensionerne i trægulvet for der findes gulve med et eksklusivt look og gulve med et såkaldt lidt skrabet udseende.

Opnå den bedste gulvstil

En ny gulvslil. Ny moderne gulv. Trægulve i mange varianter hos jp-gulve.dkØnskes det smukke og eksklusive udseende kan vi helt klart anbefale at anskaffe et massive plankegulv som findes i forskellige træsorter. Fyr og fyrtræ er det mest anvendte sammen med gran som er særdeles velegnet. Ønskes en dyr og eksklusiv finish kan eg og egetræsplanker anbefales sammen med en oversøisk gran som oregeon pine og pitch pine som plankegulv. Det er en meget markant og unik struktur med åre tegninger der har et flot mønster og derfor passer disse fortræffelig til danske boliger og dansk arkitektur.

Parketgulve er populære

Ellers er parketgulve også en rigtig god løsning hvor de flest nok kender stavparket og sildebensparket, og ellers kan parket lægges i rigtig mange forskellige mønstre:

  • Rudeparket
  • Konge parket
  • Hollandsk parket
  • Flet parket
  • Sildebensparket

Gulvstil - moderne trægulve, nyeste trends indenfor parketgulve, plankegulve og lamelgulve.Lamelgulve er en anden løsning og forholdsvis ny gulvtype der er sammensat af forskellig typer træ. Det er en limet trægulve som på overfladen har en træfinér af en ædel træsort i 3 – 4 mm tykkelse. Disse gulve kan ofte til forveksling sammenlignes med rigtige trægulv men er kun en midlertidig løsning som ikke kan anbefales såfremt man ønsker et kvalitets gulv.

God gulvstil med et smukt trægulv i konferencelokale.

4.00 avg. rating (83% score) - 2 votes