Gulvbearbejdning med gulvafslibning og gulvbehandling af trægulve

Gulvafslibning skaber mange muligheder for et grimt og slidt trægulv. Ved en gulvbearbejdning med gulvslibemaskinen kommer gulvoverfladen til at fremstå som ny. Et ny afslebet trægulv bliver så smukt at det skal opleves. Her er der virkelig valuta for pengene når en boligrenovering eller forårs rengøring skal finde sted.

Gulvafslibning og gulvbehandling

Få lave priser på trægulve hos JP Gulve

Med mange års erfaring indenfor gulvafslibning og gulvbehandling er vi en solid partner næste gang du skal have afslebet dine trægulv. Vore dygtige gulvfolk står klar til at hjælpe dig. De benytter nye maskiner og nyeste teknologi indfor gulvbranchen, og kan derfor tilbyde dig en optimal løsning næste gang du har et behov for at få ordnet dine gamle trægulve.

Gulvbearbejdning og gulvafslibning

Vi samler på tilfredse kunder og sætter en ære i at leve op til dennes ønsker og behov. Vi er den lokale samarbejdspartner når det gælder gulvbearbejdning med opgaver indenfor gulvafslibning. Det eneste du skal gøre at kontakte os og vi kigger gerne forbi for en snak og et godt tilbud. Vi kan muligvis også klare det over telefonen. Som det første skridt afdækker vi kundens ønsker til gulvets udseende samt forventninger til det ny renoverede trægulv. Herefter kan vi give den fornødne inspiration og vise hvilke muligheder der er for en god og solid overfladebehandling. Dernæst vurderer vi gulvets brug og får en snak om gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse og prøver at få det hele til at gå op i en højere helhed.

Gulvvurdering eller måske et gulvtjek

JP Gulve investerer i dyre maskiner – så vi kan tilbyde billig gulvservice

Og når alle de forskellige forventninger er afklaret og afstemt med gulvmandens gulvvurdering kan selve gularbejdet igangsættes. Det første der skal foretages er en fjernelse af den gamle gulvflade så en ny gulvbehandling kan påføres. Her benyttes en gulvafslibning som ved hjælp af sandpapir afsliber den gamle overflade så træet vil fremstå bart og klar til en ny gulvbehandling. Der benyttes sandpapir med forskellige grovheder og et gulvafslibes typisk 3 – 4 gange før den endelige afslining er helt i orden. Som nævnt startes der med en helt grove sandpapir og afsluttes med den helt fine. Herefter er det muligt at påføre en og smuk overflade som lever op til kundens ønsker og drømme om sit ny renoverede trægulv.

“Det vil altid være en rart at vide hvilken gulvbehandling der skal benyttes på forhånd, men ellers er det også muligt at tage endelig stilling når gulvet er blevet afslebet. Her vil det være lettere at kunne danne sig et indtryk af hvordan det endelige resultat vil blive.”

Gulvbehandling der gør en stor forskel

gulvafslibning sandpapir jp gulve www.jp-gulve.dk http://www.jp-gulve.dkGulvbehandling er en overfladebehandling som påføres gulvet for at gøre det smukt og slidstærkt. Der finde en række forskellige behandlings typer at vælge imellem og her vil det være en god at tage en professionel gulvmand med på råd. Vi har en række standard gulvbehandling som alle har nogle fordele som kan benyttes til bestemte typer trægulve. Det er svært for os at anbefale en type gulvbehandling frem for en anden, men vi kan derimod tilbyde at udføre en gulvvurdering eller et gratis gulvtjek og på baggrund af denne vurdering give dig de faktuelle oplysninger om gulvets beskaffenhed og hvad vi kan anbefale. Afhængig af træsorten, gulvtypen, alder, ønsker og behov er det muligt at sammensætte den rette type gulvbehandling til glæde for alle involverede, herunder trægulvet selv.

Træ som gulvoverflade

Træ skal behandles med respekt som det naturens materiale som det nu engang. Ikke nok med at det har stået i skoven sammen med de andre træer men det er også blevet skåret op og lagt i din stue sammen med andet træ. Det sjove er at træ er et levende materiale der giver sig samt udvider sig og trækker sig sammen som følge at temperatur og svingninger i luftfugtighed. Dette er i nogle tilfælde så markant at man kan tale om at træ som trægulv er et levende materiale. Hvilket giver stof til eftertanke næste gang den gamle gulvoverflade skal have et nyt look.

Gulvarbejde udføres bedst af en fagmand

Gulvarbejde udføres i forbindelse med renovering af gulvoverflader hvor der benytte forskellige gulvprocesser. Har du behov for at få udført gulvarbejde? Så kontakt og gerne for en snak og gode råd. Især hvis det handler om renovering af træ og trægulv så er du kommet til det helt rette sted idet træ er vores foretrukne materiale. Uanset hvor du bor i landet kan vi hjælpe dig med en hvilken som helst form for gulvrenovering. Det gælder alt lige fra afslibning af et lille køkken til gulvbearbejdning i kontorbygninger og flere tusinde kvadratmeter.

Gulvmateriale og gulvbelægning

At arbejde med træ som gulvmateriale er en fornøjelse. Alene duften af nyafslebet træ og harpiks er som en bedre aroma der fylder godt i rummet samtidig med at det får en i godt humør. Træ er et fantastisk materiale! Ikke kun til gulvbrug men også som byggemateriale og produktion af interiør, møbler og andet. Med de smukke åre tegninger og strukturer bliver træ et levende materiale der på smuk vis altid vil fremstå unikt. Og idet der ikke er 2 stykker træ som er helt ens, vil enhver genstand og trægulve der er udført i træ altid være unikt. Derfor kan man lægge et trægulv med fantasi for mønstre samt med en sammensætning af åretegninger som giver et helt fantastisk spil i gulvet. Det oplever vi ofte i parketgulve hvor parket stave kan lægges i forskellige mønstre hvor vi alle kender sildebensparket hvor parket stavende lægger skiftevis op ad hinanden og danner et fiskebensmønstre.

Ønsker du yderligere information om træ og trægulve er du velkommen til at kontakte os for en snak.