Gulvafslibning i Lyngby og Herlev

JP-gulve.dk ordner din gulve og fikser samtidig en grundig gang malerarbejde, hvis du vil have det klaret på samme tid.

JP-gulve
JP-gulve.dk

Lige mellem Roskilde og Lyngby ligger Herlev, hvor vores hovedkontor har til huse. Det er i området af disse tre byer vi primært har vores opgaver, men bor du et andet sted på Sjælland, så tøv ikke med at skrive til os, og få et fair bud på din opgave. Vi kører gerne lagt for at gøre vores kunder glade.

Professionelle malere til dit malerarbejde i Lyngby, Herlev og resten af Sjælland

Står du overfor at skulle istandsætte din bolig med gulvslibning og maling? Eller skal der blot ske en renovering, hvor du skal bruge nogle malere? Gulv-Express klarer ikke bare din slibeopgave, vi ordner også malerarbejdet efterfølgende.

Alle vores malere er uddannede og bruger kun de bedste materialer til dine vægge. Vi har mulighed for at rådgive og vejlede, og så er vi selvfølgelig lydhør over for, hvis der er nogle specifikke ønsker eller krav, der skal opfyldes i forhold til malingens kvalitet.

Hvad koster malerarbejde?

Skal malerarbejdet udføres sammen med en slibning af dit gulv så giver vi naturligvis et samlet tilbud på det hele, og hvis det blot er en almindelig maleropgave, det drejer sig om, så er det stadig vigtigt for os at komme ud og se på din bolig, så vi kan vurdere en præcis pris.

Ring meget gerne til os og høre mere om, hvordan vi fastslår priser, og hvornår vi har mulighed for at komme ud og tage bestik af sagen. Vi vil meget gerne komme vores kunder i møde, hvis det skulle være en hasteopgave, og vi prøver at være så fleksible som muligt.

 

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes