Gulvafslibning Frederiksberg

Gulvafslibning Frederiksberg og omegn er lige os. Her får du en rigtig god gulvservice samt billig gulvafslibning priser på alt gulvarbejde, herunder gulvafhøvling og gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller olie. Som en del af vores rigtig gode gulvservice vil du få del i selve processen at afslibe trægulvet. Vi tilbyde at du kan godkende efter hver delslibning, hvilke der er 4 – 5 af på et ganske almindelige gulv. Dette kaldes en fuldslibning og består af: Grovslibning, mellemslibning, finslibning of mellembning. Disse afslibninger udføres med sandpapir  med forskellig grovheder eller finheder om du vil. Når gulvfladen er afslebet, kan der påføres en ny gulvbehandling med en af de traditionelle behandlinger. Til kunder som følger gulvmode og gulvtrends, tilbyder vi hvid olie, hvid lak og hvid lud.

Gulvafslibning Frederiksberg

Har du planer om at få opfrisket dine gamle og slidt trægulve i den nærmeste fremtid? Så kan vi hjælpe dig. Som nævnt er mulighederne mange hvor du kan få forskellige farvenuancer, overfladestruktur og slidstyrke. Spørg gerne os til råds, vi har nemlig mere end 25 år erfaring med træ og trægulve på Frederiksberg.

Gulvafslibning Frederiksberg, Husum, Brønshøj samt Vanløse.

Gulvarbejde Frederiksberg

Slibning af trægulve Frederiksberg og gulvrenovering opliver dit parketgulv. Vi er din lokale gulvpartner i Vanløse, Brønshøj, og Husum, og tilbyder billig gulvafslibning priser Frederiksberg samt gulvopgaver i høj kvalitet. Polering, gulvrenovering og afhøvling løses af fagligt dygtige gulvmænd på Frederiksberg, herunder Sydhavnen, Islev og Vigerslev.

Din gulvmand på frederiksberg

I Rødovre og Nørrebro samt på Frederiksberg løser vi alle gulvopgaver indenfor slibning, afhøvling samt behandling med lud, lak, olie, sæbe, voks, hvid lak, hvid lud, hvid olie og bejdse. Afslibning, gulvforbedringer og gulvsøgning udføres af erfarne gulveksperter på Frederiksberg, herunder Vanløse, Brønshøj og Husum. Vil du være gør-det-selv gulvsliber? tilbyder vi leje af gulvsliber og leje af gulvslibemaskine til ‘hjemmegjordt slibning’.

Gulvsliber leje og udlejning af maskine til gulvafslibning Frederiksberg

Vi udlejer gulvslibemaskiner i sæt bestående af: kantsliber, valsesliber, hjørnesliber, rondelsliber til konkurrencedygtige priser. Her udføres alt gulvafslibning, gulvopgaver og gulvreparation professionelt, til billig gulvafslibning priser Frederiksberg. Få inspiration til dit nyafslebne gulv og besøg vores gulvhus på Frederiksberg, her er der plankegulv i forskellige gulvtyper, træsorter, gulvbehandlinger, overfladestruktur samt rengøringsvenlighed.

Billig gulvafslibning priser Frederiksberg

Alt afslibning og slibning er vores specialitet hvor vore kompetente gulvfolk udfører professionelt gulvarbejde til særdeles billig gulvafslibning priser Frederiksberg. Lad os slibe dit gulv professionelt og få en overflade på dit gulv som du bliver vild med. Jeg løser enhver form for gulvfornyelse og behandling, herunder:

  • Gulvarbejde
  • Gulvopfriskning
  • Gulvabonnement
  • Gulvpolering
  • Gulvbearbejdning
  • Gulvtjek

JP Gulve holder til i Københavnsområdet og kan lynhurtigt aflægge dig et besøg for en vurdering af dit gulv. Vores dygtige gulvmand kan træffes alle hverdage indenfor normal arbejdstid.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes