Gulvafslibning Ballerup

Gulvafslibning Ballerup og omegn tilbydes af JP Gulve, dit lokale gulvfirma. Dygtige gulvfolk står klar til at opfriske dine gamle trægulve. Et nyslebet trægulve er flot, men også sart såfremt det ikke for en overfladebehandling. Efterbehandling af trægulve tilrådes for at undgå unødigt slid og at gulvet hurtigt ældes. Vi afsliber og behandler alle typer af trægulve, herunder plankegulve, parket samt lamelgulve.

Gulvafslibning Ballerup

Gulvafslibning Ballerup, Veksø, Måløv, PederstrupVed hjælpe af en stor gulvsliber,  – en såkaldt ‘gulvslibemaskine’ , og sandpapir fjernes den gamle gulvoverflade. Der anvendes sandpapir som middel, hvor en fuldslibning består af 4 – 5 afslibninger. Der startes med en grovkornet sandpapir og afsluttes med den helt fine, hvilket giver den rette finish. Herefter påføres en gulvbehandling efter ønske for at give en resistent overflade som beskytter mod snavs og slid. Der anvendes udelukkende miljøvenlige produkter, fra førsteklasses danske producenter. Om nødvendigt, kan vi tilbyde lak som er specielt beregnet til ekstra udsatte flader og stærkt trafikerede områder. Vi bruger udelukkende produkter, der overholder EU standarder og brug for opløsningsmidler og andre ikke kræftfremkaldende stoffer.

Gulvpartner Ballerup

Gulvsliber Ballerup samt gulvopfriskning forskønner hjemmets plankegulv. Her er din lokale gulvmand i Måløv, Smørum, og Veksø, og laver billig gulvafslibning priser Ballerup samt gulvsøgning i super kvalitet. Slibning, gulvopfriskning og gulvfunktioner løses af meget dygtige gulvfolk i Ballerup, herunder Måløv, Smørum og Stenløse.

“Gamle trægulve kan blive som nye”, citat Den Bette Gulvmand

Gulvbehandling med lak og lud?

I Veksø og Veksø samt Ballerup løser vi alle gulvopgaver indenfor slibning, afhøvling samt behandling med lud, olie, lak, voks, sæbe, hvid lud, hvid lak, hvid olie og bejdse. Gulvafslibning, gulvrenoveringer og gulvarbejde udføres af erfarne gulvfolk i Ballerup, herunder Måløv, Smørum og Værløse. Har du planer om at være gør-det-selv gulvsliber? tilbyder vi leje af gulvsliber og leje af gulvslibemaskine til ‘hjemmegjordt gulvafslibning’.

Gulvsliber leje Ballerup

Vi udlejer gulvslibemaskiner i sæt bestående af: hjørnesliber, valsesliber, rondelsliber, kantsliber til skarpe priser. Her udføres alt gulvafslibning, gulvfunktioner og gulvbehandling dedikeret, til billig gulvafslibning priser Ballerup. Hent inspiration til dit nyafslebne trægulv og besøg vores gulvbutik i Ballerup, her er der parket i forskellige overfladestruktur, træsorter, gulvbehandlinger, gulvtyper samt rengøringsvenlighed.

Billig gulvafslibning priser Ballerup

Alt afhøvling og pudsning er vores specialitet hvor vore erfarne gulvmænd udfører professionelt gulvhåndværk til særdeles billig gulvafslibning priser Ballerup. Lad os afslibe dit parketgulv professionelt og få en gulvoverflade som du bliver vild med. Jeg løser enhver form for gulvlægning og gulvfunktioner, herunder:

 • Gulvslibning Ballerup, Stenløse, Ganløse og ØlstykkeGulvarbejde
 • Gulvrenovering
 • Gulvafhøvling
 • Gulvpolering
 • Gulvbearbejdning
 • Gulvmontering
 • Gulvtilstandsrapport

Din gulvmand Ballerup

Ved at benytte JP Gulve, får du en gulvpartner med billig gulvafslibning priser og kort ventetid. Vi opfylder dine drømme om at få et smukt og slidstærkt trægulv. Endvidere afsliber og efterbehandler vi også:

 • Bordplader
 • Trapper
 • Dørtrin
 • Køkkenbordplader
 • Trappetrin
 • Vindueskarme af træ
 • Dørtærskel

Alt gulvarbejde uføres omhyggeligt af dygtige gulvslibere, som sætter en ære i veludført gulvarbejde.

Kontakt en rigtig gulvsliber

Kontakt os gerne for en snak om dine trægulve samt hvilke muligheder der er for at få et smuk og slidstærk overflade. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes