Gulvafslibning Amager

Gulvafslibning Amager er en specialitet her hos byens lokale gulvmand. JP-Gulve.dk har i mange år været Amagers førende gulvfirma når det gælder gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling af træ og trægulve.  Afslibning af trægulve foretages med en stor gulvslibemaskine som fjerner den gamle overflade med sandpapir. En typisk gulvafslibning, – også kaldet fuldslibning, består af 4 – 5 afslibninger før trægulvet fremstår ‘trærent. Herefter kan der påføres en ny overfladebehandling efter ønske. Her er mulighederne mange hvor du som standard kan vælge imellem følgender:

 • Lak
 • Lud
 • Sæbe
 • Voks
 • Olie
 • Hvid lak
 • Hvid olie
 • Hvid lud

samt nogle flere, herunder bejdse.

Gulvafslibning Amager

Gulvafslibning Amager, Dragør, Kastrup, Ørestaden, Sundby og Islands BryggeGulvvirksomheden JP-Gulve.dk startede for 25 år siden i en baggård på Amagerbrogade. Her var en budcykel og en gulvsliber de eneste værktøjer til at få den første ordre. Senere har gulvforetagendet udvidet sig med en søn og andre faciliteter i København, men stadig under beskedne kår og uden de store faste omkostninger, som andre gulvfirmaer inde i byen. Det er derfor at vi kan tilbyde de lave og billig gulvafslibning priser Amager og omegn. Her er ingen dyre chef lønninger og store smarte biler.

Billig gulvafslibning priser Amager

Hvad koster gulvafslibning? Hos JP Gulve har vi brugt den samme Ford Transit i næsten 20 år. Til gengælde arbejder mester selv i marken og afsliber mange kvadratmeter hver dag året rundt. De billig gulvafslibning priser Amager samt det bundsolide håndværk har gjort, at der altid er gulvarbejde nok til alle mand. Som en del af den gode gulvservice tilbyder vi naturligvis gratis og uforpligtende gulvrådgivning ved valg af gulvbehandling, herunder overfladestruktur og farvenuancer. Vi afsliber blandt andet trægulve i hele København området, herunder Østerbro, Nørrebro samt Vesterbro.

Gulvsliber Amager

Gulvfirma Amager og gulvforbedring opliver boligens gulv. Her er din lokale gulvmand i Kastrup, Tårnby, og Islands Brygge, og tilbyder billig gulvafslibning priser Amager samt gulvopgaver i god kvalitet. Afslibning, gulvrenovering og gulvopgaver udføres af professionelle håndværkere i Amager, herunder Ørestaden, Kastrup og Dragør.

Dit lokale gulvfirma på Amager

I Tårnby og Dragør samt på Amager løser vi alle gulvopfriskninger indenfor slibning, høvling samt gulvbehandling med lak, olie, lud, voks, sæbe, hvid lud, hvid lak, hvid olie og bejdse. Gulvafslibning, gulvopgaver og gulvsøgning udføres af dygtige gulvfolk i Amager, herunder Ørestaden, Kastrup og Islands Brygge. Har du planer om at være gør-det-selv mand? tilbyder vi udlejning af gulvsliber og leje af maskine til gulvafslibning til ‘hjemmegjort afslibning’.

Gulvmand Amager og gulvsliber leje

Jeg udlejer gulvmaskiner i sæt bestående af: rondelsliber, valsesliber, hjørnesliber, kantsliber til favorable priser. Her laves alt gulvafslibning, gulvarbejde og gulvforbedring professionelt, til billig gulvafslibning priser Amager. Få inspiration til dit nyafslebne trægulv og besøg vores gulvcenter på  Amager, her er der lamelgulv i forskellige overfladestruktur, træsorter, gulvbehandlinger, gulvtyper samt rengøringsvenlighed.

Hvad er gulvafslibning?

Gulvslibning Amager, Ørestaden, Dragør, Kastrup, ChristianiaAlt behandling og pudsning er vores specialitet hvor vore dygtige håndværkere udfører professionelt gulvarbejde til særdeles billig gulvafslibning priser Amager. Lad os afslibe dit lamelgulv professionelt og få en gulvflade som du bliver glad for. Jeg løser enhver form for gulvbehandling og behandling, herunder:

 • Gulvafslibning
 • Gulvbearbejdning
 • Gulveftersyn
 • Gulvlægning
 • Gulvrestaurering
 • Gulvreparation
 • Gulvtjek

Du er velkommen til at kontakt os, såfremt du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde og gulvafslibning Amager. Mulighederne er mange, og det kan ofte være svært at finde den optimale løsning. Derfor har du os, som gerne tager en indledende snak om dine trægulve, samt om hvordan vi kan hjælpe dig og dit trægulv.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes