Gulvafhøvling

Gulvafhøvling foretages her af drevne gulvspecialister med praktisk viden indenfor gulvafhøvling. Behøver dit plankegulv til en gulvrenovering? Så er hjælpen nær med billig gulvafhøvling priser. Har du et gulv med hakker eller en krævende gulvflade? Er en høvling metoden. Såfremt tæpperester eller anden beskadigelse, kan afhøvling også være en mulighed.

Gulvafhøvling
Gulvafhøvling

Hvornår anvendes en gulvafhøvling?

Lim og fernis kan også være forhold som er skyld i, at en gulvafhøvling er muligt. Ligesom niveauforskelle og skævheder i trægulvet er en udfordring. Her vil det være nødvendigt jævne gulvet med en kraftig og stor maskine til høvling en såkaldt ‘gulvhøvl’. Gulvafhøvling benyttes på gulve, hvor en gulvslibning ikke har sin gang på jorden, blandt andet ved:

 • Skævheder og ujævnheder
 • Vaskebræteffekt
 • Lim fra tæpper
 • Gulvspartel
 • Ridser, hakker og huller
 • Maling
 • Fernisbehandling
 • Besværlig gulvlak

Hvorfor en gulvafhøvling?

Høvling af bræddegulve er et renoveringsarbejde, hvor håndværkerne må være grundig eller rutineret. Enhver manglende præcision kan give høvleskader i det massive trægulv og niveuforskelle i dybden af træet. Høvling stiller store kvalitetskrav til håndværkeren, idet den store maskine til afhøvling rigtig tager fat. Der afhøvles 1 – 5 mm af træoverfladen, som også er muligt ved meget ramponerede gulve. Vi har erfaringen, ekspertisen og kompetencen og ved lige hvilke tiltag der skal udføres. At høvle et trægulv kræver varsomhed, og må ikke laves som gør-det-selv høvling. Såfremt gulvafhøvlingen ikke laves korrekt, kan det blive omstændigt og dyrt at redde, når man først er gået igang. Gør-det-selv afhøvling kan muligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Benyt derfor altid en professionel til din gulvrenovering. Her får du billig høvling priser, kvalitets gulvarbejde og kort ventetid.

Gulvafhøvling og gulvslipning

Så snart gulvafhøvlingen er udført vil gulvplankerne fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes høvlingen med en gulvslipning, for at få den helt rigtige overflade før gulvbehandlingen påbegyndes. Her kan gulvplankerne påføres voks, lud, sæbe, lak eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid olie eller hvid lud. Den efterfølgende gulvslipning må være rigtig let slibning, polering, mellemslibning og en finslibning. Vi vejleder gerne om efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne hjemmeside. Ovenikøbet er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl. Det er vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit plankegulv reddes?

Efter en gulvafhøvling, gulvafslibning og overfladebehandling, bliver de fleste massive gulve som nye igen. Du vil ikke kunne konstatere, at plankegulvet har været i stykker. Bræddegulve bør altid behandles godt og rengøres, plejes og vedligeholdes så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun udføres af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den absolut sidste mulighed. I forbindelse med vores gulvarbejde får vi en hel del relevante spørgsmål om gulvbearbejdning, herunder:

 • Pris for afhøvling
 • Afhøvling maskine til salg
 • Afslibning af dørtrin
 • Gulvafslibning og lakering
 • Hvad koster gulvafhøvling
 • M2 pris gulvafhøvling
 • udlejning af høvling
 • Gulvafhøvling priser udland

Her på siden vil vi forsøge at svare på disse og andre gulvrelaterede spørgsmål. Såfremt du har lyst til flere oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hjælp til gulvafhøvling?

Din fagmand skal altid fortælle dig, om en gulvafhøvling er muligt. Såfremt dit plankegulv trænger, så kontakt os gerne og få afhøvling pris}. Skulle du være i tvivl, kommer vi gerne forbi dig for en vurdering af dit trægulv. Vi har billig gulvafhøvling priser samt kort ventetid i Aarhus, København og Odense samt alle andre steder i kongeriget. Vi glæder os til at forbedre og opfriske dit slidte og gamle gulv med en gulvafhøvling

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes