Fyn har en gulvmand som kan hjælpe dig med gulvafslibning


Fyn
og beboere med her med gamle trægulve, kan få deres trægulve frisket op med gulvafslibning af en dygtig og billig gulvmand. Billig gulvafslibning priser i Odense og på resten af fyn. Har du et trægulv som bør forbedres med en fornyet gulvoverflade? Så kan jp-gulve.dk helt sikkert hjælpe dig. Dygtige gulvmænd med erfaring og et godt håndlag står klar til at lave dit gulv. Idet vi er dit lokale gulvfirma, kan vi også med kort varsel kigge forbi for en snak og vurdering af dit gulv.

Gulvafslibning på Fyn og i Odense

Vi udfører naturligvis ikke kun gulvarbejde i Odense, men også i Fåborg, Svendborg og mange andre steder på Fyn. For nylig afsleb og efterbehandlede vi et gammelt trægulv i Nyborg som havde næsten 300 år gamle trægulve. Gamle plankegulve er vores specialitet, og vi kan, om nødvendigt, udføre gulvrestaurering.

” At arbejde med meget gamle trægulve er en ære der sætter krav til din håndværksmæssige kunnen. “

 

fyn gulvfafslibning og afhøvling af trægulve. Gulvbehandling på fyn og nyborg, fåborg og fyn

Gulvrestaurering af gamle og slidte trægulve

En gulvrestaurering er at bringe et gammelt trægulv tilbage til den oprindelige stand som dengang det blev lagt for 100 – 200 år siden. Det vil sige med brug af håndværker fra den tid, samt træ fra samme tidsperiode såfremt det er nødvendigt med udskiftninger. Hvad er gulvrestaurering:

  • En måde at bringe gamle trægulve tilbage til oprindelig stand
  • Benytte træ fra samme tidsperiode og altså ikke nyt træ
  • At benytte værktøjer som oprindeligt
  • Udføres ved hjælp af gamle håndværksmæssige traditioner og prodesser

Det kræver ekspertise og indsigt i de gamle håndværks traditioner at bringe gamle og slidte trægulve til bage til det oprindelige.

Den lokale gulvmand i Assens og på Fyn

Her er den rigtige fynske gulvmand som laver dine trægulve uanset stand. Er din bolig udstyret med gamle, kedelige og slidte gulve, hvor ujævnhederne gør det yderst ubehageligt at bevæge sig på gulvene, så er det på tide at skride til handling. Derudover har gamle gulve den negative effekt, at overfladebehandlingen bliver mørkere og mørkere med årene, hvorfor gulvene er med til at fjerne lys fra boligens rum med trægulve. Der findes flere løsninger på problemet, men på intet tidspunkt kan det betale sig at overveje at montere et nyt gulv, da den løsning er klart den dyreste samt det faktum, at gamle gulve har mange år endnu – hvis de får den rette behandling.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes