Fåborg er stedet med rigtig god stil hvad trægulve angår

Fåborg med de mange smukke trægulve og gulvafslibning i top. Afslibning af trægulve i Fåborg udføres bedst af jp-gulve.dk. Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling med forskellige typer af gulvbehandling, herunder lak, lud, olie, voks og sæbe. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve afslibes og efterbehandles forskelligt afhængig af træsort samt ikke mindst gulvets beskaffenhed. Her er det den gamle overfladebehandling samt kundens ønsker og behov som bestemmer hvordan gulvarbejdet vil forløbe.

Gulvafslibning i Fåborg

Gulvafslibning i Fåborg og andre steder på Fyn er lige noget for os. Vi servicere gulvkunder over alt på Fyn, herunder Svendborg, Odense, Nyborg og Assens. Ja, selv  mindre byer som Vissenbjerg og Ringe nyder også godt af vore gode gulvservice. Her tager vi vore kunder med på råd hvor det i princippet, helt og holdent, er kundens ønsker der bestemmer hvordan det gamle trægulve skal komme til at se ud efterfølgende. Og der er rigtig mange muligheder for gulvbehandling uanset om man ønsker:

  • gulvafslibning fåborg og afslibning samme sted. her på billedet ses en gulvmand igang med lakering af et trægulve. herudover tilbyder jp-gulve.dk også lud, sæbe, voks og oliebehandling af plankegulve, parketgulve og lamelgulveMørke gulve
  • Lyse gulve
  • Blanke overflade
  • Rustik overflade
  • Overflade med struktur

Herudover er der nuancer og farver som kan påføres gulvet i form af hvidpigment og bejdse i alle regnbuens farver. Hvad siger du for eksempel til et postkasserødt trægulv i stuen og et græsgrønt ditto i soveværelset.

” Vi hjælper dig gerne på vej med inspiration og information som den sidste nye gulvtrend og gulvmode. “

Og som du kan se er det ikke muligheder der mangler for at få Fåborg på landkortet hvad gulvmode angår.

Den rigtige gulvmand bor i Fåborg

fåborg gulvafslibning samt afslibning andre steder på fyn, herunder i svendborg, assens, nyborg, middelfart og mange andre steder. herunder gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks og meget andet. Ja, det er måske en fancy måde at gøre opmærksom på sig selv. Men vi mener helt ærligt at det er den bedste måde at gøre opmærksom på vores gode gulvservice samt vore kompetence og ekspertise hvad gulvafslibning og gulvafhøvling angår. Det er vigtig for os at fortælle omverdenen, at vi er rigtig dygtige til det vi laver. Det er ingen skam at fremhæve sin erfaring og alle de gulvarbejder hvor kunder har været rigtig godt tilfreds. Hos os kan du få inspiration, fif og gode råd hvad opfriskning af boligens trægulv angår, og det eneste du skal gøre er at kontakte os for en snak. Enhver henvendelse er naturligvis gratis og helt uforpligtende.

5.00 avg. rating (96% score) - 1 vote